Foglalkozások

ÖRÜLÜNK, HOGY ITT VAGY :)

Amennyiben szeretnéd családtagjaidat, szeretteidet egyedi, saját magad által készített tárgyakkal megajándékozni, ha érdekelnek a különböző technikák, akkor a legjobb helyre „tévedtél” ;)

Ne stresszelj semmin, ha hited és lelkesedésed van, akkor minden adott!

A foglalkozásokon együtt készítjük az alkotásokat, lépésről-lépésre „fogom a kezed”, mutatom a technikákat, beszélek az anyagokról. Az a cél, hogy többen és többen megszeressétek a kreatív tevékenységeket és az érzést, hogy megfizethetetlen a saját készítésű ajándék értéke.

 

EGYÉNI FOGLALKOZÁS

Ha jobban szeretsz egyedül tanulni, mint csapatban, ha igényled, hogy az oktató csak Veled foglalkozzon, akkor válaszd az egyéni foglalkozás lehetőségét. Te döntöd el, mit szeretnél tanulni, ha gyorsan ajándékot szeretnél valakinek, de nincs ötleted, együtt kiokoskodjuk igényeid és tudásszinted alapján :) Egyéni foglalkozás keretében csak Rád figyelek, Neked segítek, kávézunk, teázunk, beszélgetünk és dolgozunk egy előre egyeztetett időpontban.

Ára: 2.000,- Ft / óra (minimum 3 órás időintervallum) + anyagköltség

Beszélgessünk, ismerkedjünk, alkossunk együtt szívvel-lélekkel :)

Szeretettel:
Katalin

(A foglalkozások kezdéséről hírlevélben vagy a facebook-on írok majd, amint a fizikális feltételek adottá válnak hozzá :) )

 

Ugrás az elejére

ÁSZF, GDPR

Az oldal használatával elfogadja következőket: